Oplev alle vores pladser i Europa

Eller søg en bestemt plads

Åbne pladser

Gold Card'et

Gold Card’et blev lanceret i september 2003, og i dag tæller Camping Cheque Gold Card « klubben » allerede mere end 45.000 medlemmer i Europa, hvor campister med enten campingvogn eller autocamper benytter sig af camping chèques. Camping Cheque Gold Card er et værdsat betalingsmiddel, der giver mulighed for at benytte sig af adskillige fordele på pladser af høj kvalitet i Camping Cheques netværk og man betragtes som en loyal og regelmæssig kunde.

Guiden er inklusiv

I tre år modtager den nye udgave af Camping Cheque Europa Guide gratis, når den udkommer.

Rejs mere fleksibelt. Betal med kortet!

Når man har et Camping Cheque Gold Card, kan man rejse på et helt ny måde, der er endnu mere enkel og meget mere fleksibel. Papirchequene er ikke længere nødvendige.

Jeres camping chèques er på kortet. I køber det ønskede antal via Jeres lokale Camping Cheque forhandler (på kontoret eller via telefonen) eller via internettet, de kan derefter opdateres på kortet ved ankomsten til en af vores pladser og ved afrejse betaler I så Jeres ophold med chequene fra kortet.

Eksempel: I skal betale 5 camping chèques, pladsen trækker 5 fra kortet.

Vær altid velinformeret!

I tre år modtager I 3 gange om året (januar, april og august) nyhedsbladet 3 Seasons. Dette blad på 52 sider er reserveret Camping Cheque Gold Card medlemmerne. I bladet finder i flere reportager, sider med teknik, rundrejser i campingvogn eller autocamper, o.m.a.

I vil altid være de første til at se hvilke nye pladser, der har tilsluttet sig Camping Cheques netværk i årets løb. Flere af siderne i bladet er desuden forbeholdt de specielle tilbud, som pladserne eller turiststederne tilbyder indehaverne af Camping Cheques Gold Card... Bør absolut opleves!

Bliv en priviligeret kunde!

I Camping Cheques Europa Guide og i hver udgave af 3 Seasons nyhedsbladet finder I et stort antal tilbud og fordele, som vore campingpladser tilbyder eksklusivt til Camping Cheque Gold Card kunder.

Jeres elektroniske cheques er gyldige i 4 kalenderår

Camping chèquene, der indsættes på Jeres kort er gyldige i 4 kalenderår.

Spar 30,- DKK på hver bestilling af elektroniske cheques

For hver bestilling af elektroniske camping chèques (der opdateres på kortet) sparer I 50% på ekspeditionsgebyret. 30,- kr. i stedet for 60,- kr. i ekspeditionsgebyr.

De små ting, der gør forskellen...

For Jer, der stadig benytter papir Cheques, er det ikke længere nødvendigt at udfylde disse fuldt ud: nummeret på jeres Gold Card er nok. Ved betaling med Gold Card kan campingpladserne afvikle Jeres betaling endnu hurtigere.

Gratis service :

  • For bedre planlægning af Jeres ferie: gratis forhåndsreservation uden depositum på flere pladser; pladsgaranti indtil kl. 17.00 (en service, der kun er tilgængelig på hjemmesiderne for de pladser, der tilbyder dette via www.campingcheque.com). NB: alle pladserne i kæden Kawan Villages tilbyder denne service.
  • Gratis ombytning af papir cheques, der udløber. Har særlige omstændigheder forhindret Jer I at benytte Jeres sidste camping chèques på trods af deres gyldighed på 2 år? Når I har et Camping Cheque Gold Card ombytter vi dem gratis for Jer (se « Generelle betingelser 2009 » bagerst i guiden).
  • Jeres Camping Cheque Gold Card giver jer mulighed for at opnå fordelagtige priser på flere seværdigheder i nærheden af pladserne (se mere i nyhedsbladet 3 Seasons).
  • Log på Jeres “My Space Gold Card” via rubrikken ”Gold Card” på hjemmesiden.

Sikkerhed

I tilfælde af tab eller tyveri af Jeres « Gold Card », så ring straks til vores kundeservice for at spærre kortet. Vi sørger for at lave et nyt kort til Jer, hvorpå vi overfører det antal camping cheques, der stod på det mistede kort ved spærringen. 


Oplev
Ophold på standpladser
1 nat =
1 enhed
Eller 16€
Tag af sted i ro og mag med garanti for ledighed
Vælge jeres destination og besøge det udvalgte feriested direkte indenfor Camping Travel Clubs modtagelsesperioder.