Camping 

I Tjekkiet

Land: Tjekkiet
111 campingpladser
1 - 6 stjerner
Hovedstad: Prag

Tag på campingferie i Tjekkiet

Hvorfor bruge en stor del af dit feriebudget på et hotelværelse, når du kan bo tæt på naturen og opleve Tjekkiets natur samtidig med, at du kan bo lidt anderledes?  Tjekkiet har masser kultur, natur og aktive oplevelser at byde på – og så kan det hele gøres til forholdsvis billige priser. Hvis det lyder godt i dine ferietrængende ører, så overvej om din næste feriedestination skal hedde Tjekkiet og om du skal bo på en campingplads i stedet for på et hotel. Maden er en oplevelses i sig selv, hvis du ikke er bange for at smage mad der lidt anderledes end de gode gamle danske frikadeller. Tjek disse campingpladser ud som måske er et bedre valg – du får ihvertfald en mindeværdig og måske også sjovere ferie, end hvis du havde valgt et traditionelt hotelværelse.

Vi gennemgår en række tjekkiske campingpladser

Læs med herunder, hvis du gerne vil vide mere omkring hvad du kan forvente på campingpladser i Tjekkiet.  Vi har beskrevet 11 konkrete campingpladser, som du kan overveje til din rejse, hvis du endnu ikke har besluttet, hvor ferien skal gå hen.

De 11 campingpladser

 

Kemp u Zapeců

 

Ikke langt fra den østrigske grænse finder man Kemp u Zapeců, hvor der er flotte træer og farvede vægge i receptionen. Det er et dejligt sted at være om sommeren et stenkast fra Thaya-floden. Der er mange græsfyldte områder, som gør området endnu mere lækkert. Udsigten fra campingpladsen er fin og med et godt vue over floden. Faciliteterne er også gode med bordtennisborde, grill og kanoer.

Chatky Zrubek

Ikke mere end 25 kilometer fra Pribram og heller ikke særlig langt fra Prag finder man Chatk Zrubek. Rigtig fine træhytter lige ved Vitava-floden. Ikke langt fra campingpladsen er der smukke skove fyldt med store nåletræer, som er gode steder at vandre i. Ved floden en hurtig gåtur på et minut fra hytterne kan man foruden at bade fiske og fange fisk i store størrelser.

Camp Dolce

Der er gode muilgheder for at padle i Camp Dolce, hvis man er til det. Camp Dolce ligger lige ved Dolce-søen, som er fyldt med mennesker om sommeren, der vil bade. Det giver stedet masser af liv, som for manges vedkommende er en god ting. Der er en fin badebro ud til vandet, og søen er lokaliseret i flotte omgivelser med skov rundt om.

Kemp Orion

Hyggelig campingplads, hvor der er mulighed for at spille tennis. Kemp Orion ligger i det sydvestlige Tjekkiet og er placeret tæt på Luznice-søen. Området er generelt fyldt med små bakker, der gør omgivelserne meget hyggelige og charmerende. Det er en campingplads, hvor der er meget stille. Det er nemt at komme dertil i bil.

Autocamp Slunečná

Autocamp Slunečná er et billigt sted at campere. Det er et stille sted med et godt miljø, hvor ejerne bliver rost af de fleste, der har været der. Campingpladsen er ren og meget vedligeholdt. Det ligger tæt på Tjekkiets højeste punkt, der kaldes Giant Mountains i det nordøstlige Tjekkiet. Landskabet omkring campingpladsen er optimal for de, der ønsker ro i sjælen.

Camping Amerika

Ikke langt fra den tyske grænse finder man Camping Amerika, der også ligger tæt på den smukke og charmerende by Cheb. Der er en lille zoologisk have ikke langt derfra, som mange børnefamilier sætter pris på. Man kan bo i træhuse, eller man kan campe på pladsen. Der hører køjesenge med i campingpladsen, som er velbesøgt om sommeren.

Resort Beach Nová Živohošť

Det er et stort sted, som er del af en smuk sø med smukke grønne områder og er generelt en meget flot beliggenhed. Der er et børneområde, hvor børnene kan lege. Campingpladsen ligger lige ved Vitava-floden og ligger mellem Prag og Pribram.

 

Camp Matyas

Camp Matyas er den campingplads, som ligger tættest på Prag. Det tager kun 30 minutter med et lokalt tog derfra, så du kan nemt komme ind og opleve Prags kultur, sightseeing og måske også nattelivet, hvis du er til den slags. Her kan du tage dit eget telt med eller leje en hytte og campingpladsen tilbyder desuden adskillige underholdende faciliteter, så du kommer helt sikkert ikke til at kede dig. Du kan svømme i poolen, få en drink i deres bar, der er en mole hvorfra du kan tage en bådtur til Prag eller leje vandcykler. Hvis du nyder at være fysisk aktiv på din ferie, kan du også leje cykler eller udfordre din rejsemakker til en kamp på tennisbanen. Campingpladsen har også sin egen restaurant og en stor scene, hvor der engang imellem kommer et band og spiller op til dans.

Safari Camp

Safari Camp er en meget unik campingplads, da den er designet til at ligne de safari-lejre, du vil opleve i Afrika – og så ligger stedet i en zoologisk have. Det betyder selvfølgelig, at du kan opleve alle slags dyr, for eksempel giraffer, næsehorn, zebraer og antiloper, helt tæt på. Du kan selv vælge, om du vil sætte dit eget telt eller campingvogn op, leje et rummeligt afrikansk safaritelt eller bo på stedets hotel. Hvis du medbringer dit eget telt eller campingvogn, skal du campere lige uden for dyreparken, men hvis I bliver der minimum to nætter, får I gratis billetter til zoologisk have. Hunde er velkomne på alle områder af campingpladsen og i den zoologiske have.

Camp Branna

Camp Branna ligger lige ved Vltava, som med sine 430 kilometer er den længste flod i Tjekkiet. Naturområdet er smukt og er du kan få nogle mindeværdige oplevelser her, hvor du kan rafte og sejle i kano.

Du kan vælge enten at medbringe dit eget telt eller campingvogn og sætte det op et sted på campingpladsens 30.000 kvadratmeter, eller du kan leje et af campingpladsens hyggelige muligheder for at sove. Her tilbyder de opvarmede og isolerede hytter, hvilket også gør dette sted oplagt til camping om vinteren. Alternativt kan du vælge at leje en af deres tipier, som er møblerede og har egen indendørs pejs. Desuden er der generelt velholdte faciliteter på campingpladsen, hvor du også kan finde madboder og restauranter samt legepladser og bådudlejning – så her kan du både have det sjovt og få slappet af. 

Camping Oase Praha

Hvis du mest er til glamping, altså luksuscamping, kan du også opleve det i Tjekkiet. Campingpladsen ligger en kort køretur fra Prag i et stille område. Oase Praha tilbyder luksuriøse overnatningsmuligheder med fuldt udstyrede mobile homes med flere stuer, separate soveværelser, køkken, toilet og badeværelse. Denne campingplads er et perfekt valg for dem, som elsker både naturen og sightseeing. Det er nemt at komme derfra til både Prag og til det kendte Karlštejn-slotsamt drypstenshulen Koněprusy.