Camping 

I Tyskland

Land: Tyskland
750 campingpladser
1 - 6 stjerner
Hovedstad: Berlin

Campingpladser i Tyskland tilbyder naturskønne omgivelser og moderne faciliteter

Skal årets sommerferie holdes ‘camping-style’, men vil du gerne prøve noget andet end en dansk campingplads, så overvej at tage et smut over den sydlige grænse til vores tyske naboer. Med mere end 750 campingpladser er Tyskland et ideelt sted at holde ferie på landet til en overkommelig pris. Vælg de faciliteter der passer til dit behov, i Tyskland finder du både smukke pladser lige ved søbredden, familievenlige steder og lækre campingpladser tæt på de større byer, hvis du foretrækker storbyferier. Læs med her og lad dig inspirere til at holde campingferie et sted i Tyskland – enten nu eller på et senere tidspunkt.

De bedste campingpladser i Tyskland

Vi vil kigge på nogle af de bedste campingpladser i Tyskland, der alle har det tilfælles, at de er i flotte omgivelser.

Hvis man er meget kritisk over for Tyskland, forbinder man landet med motorveje og et par storbyer. Men det er ikke hele sandheden. Tyskland har meget flot landskab, hvilket særligt gør sig gældende i det centrale og sydlige Tyskland. Der er mange gode muligheder for at campe i landet syd for grænsen.

Vi vil her kigge på, hvor man finder nogle af de bedste campingpladser i Tyskland.

De tyske campingpladser

Find den bedste campingplads i Tyskland

Herunder følger en gennemgang af en række gode og populære tyske campingpladser som alle har noget at byde på. Tyskland er jo et kæmpestort land, og det er campingpladser som ligger meget spredt udover hele landet. Derfor kan der være store afstande mellem de forskellige pladser. Det er værd at have i tankerne, hvis man planlægger at køre rundt for at tage nogle dage på forskellige campingpladser.

 

Gitzenweiler Hof ved Lindau am Bodensee

Bayern i det sydlige Tyskland er generelt en smuk provins. Campingpladsen her ligger i smukke omgivelser og er tæt på Constance-søen. Det er en af de campingpladser, som ligger smukkest placeret i hele Tyskland. Der er masser af muligheder for at blive underholdt for familien. Man kan nyde smukke dampere, der oser af idyl. Der er gode muligheder for at fiske, og der er gode urtehaver.

Det er muligt at dyrke en masse sport, da Gitzenweiler Hof byder på fodbold- og volleyballbaner og muligheden for at sejle i kano. Hvis ikke du er til Constance-søens temperaturer, der godt kan være kolde, kan du altid tage en dypper i campingens swimmingpool.

Höhencamping Königskanzel i Dornstetten

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed. Hvis man er til skov, er det her et fantastisk sted med en smuk beliggenhed. Det ligger i Den sorte skov mellem Rottweil og Freudenstadt. Campingpladsen ligger 700 meter over havets overflade. Der er en smuk udsigt, hvor man kan se store dele af skoven. Der er rigeligt med gå- og cykelruter. Det er muligt at bade i campingpladsens swimmingpool, der har en god varmetemperatur.

Baden-regionen er kendt for god mad, og derfor er der også mange gode restauranter i nærheden.

Det er et godt sted for børn med en legeplads, der er perfekt til børn op til 14 år.

Campingplatz Losheim am See

Campingplatz Losheim am See ligger i Saarland, som er kendt for at være en smuk tysk provins. Campingpladsen er et ideelt sted at overnatte, hvis man er til svømme- og vandreture. Den ligger et fantastisk sted lige mellem skov og vand. Der er også rigeligt med mulighed for at finde en teltplads, da stedet har 300 teltpladser. Hvis du foretrækker at bo i et hus, er der god mulighed for det med de mange træboliger. Det er muligt at spise morgenmad og frokost i den lokale campingrestaurant. Der er en vandrerrute ved navn Saar-Hunstrück ikke langt fra campingpladsen, som byder på gåture på mellem 8 og 18 kilometer. Når man går der, vil man opleve meget fint landskab.

Camping- & Freizeitpark LuxOase

Hvis man er til sport, er stedet her perfekt. Sachsen i det østlige Tyskland tæt på Dresden er et dejligt sted at være om sommeren. Campingpladsen er lige ved en sø, der er smuk og meget badeindbydende. Det er umuligt at kede sig her, da man både kan slappe af med sauna og wellness, mens man også kan træne fitness, spille bordtennis, bordfodbold, volleyball, basketball og selvfølgelig fodbold.

Ostsee-Campingplatz Kagelbusch

Smukke strande og fantastisk havudsigt. Denne campingplads ligger lige ved Østersøen og er det perfekte sted at holde en afslappende ferie. Moderne og komfortabel indretning, lækre badefaciliteter og masser af grønne omgivelser sikrer, at besøgende kan nyde deres ferie fra det øjeblik de ankommer – uanset om du rejser med telt eller campingvogn. Hvis du ikke er den store campist, men alligevel elsker den hyggelige stemning på en campingplads, tilbyder stedet også mobilhomes og hytter, som du kan leje. Mulighederne for underholdning er mange her, da det er muligt at bade, sejle, tage på cykeltur og dine børn kan gratis deltage i forskellige lege-aktiviteter. Hvis du er vild med boldspil, kan her spilles både tennis, beachvolley og basketball. Til dem der foretrækker en gåtur, er der en hyggelig rute langs de stejle bredder ind til lystbådehavnen.

Campingplatz Stover Strand

Velkommen til floden Elben. Med al den skønhed naturen kan byde på ligger Camping Stover lige ved siden af et naturreservat ved bredden af stranden Stover. Campingpladsen er placeret tæt på Hamburg og har en imponerende kilometerlang sandstrand langs med Elben. Denne campingplads er en perfekt base for dem, som gerne vil nyde godt af både de mange kulturelle oplevelser, der findes i den kosmopolitiske by Hamborg samt fange den unikke atmosfære ved Elben og det dertilhørende imponerende landskab.
Også de mindste besøgende kan en sjov ferie på denne campingplads, da en børneklub, en moderne legeplads og flere børnevenlige aktiviteter sikrer mange sjove timer for børn i alle aldre.

Das Südsee-Camp

Lige midt i et naturligt og meget varierende landskab og Lüneburger Heide ligger Das Südsee Campingplads. Pladsen ligger tæt på byen Soltau, hvor du for eksempel kan tage på museum, prøve forlystelserne i Heide Park, shoppe i deres designer outlet eller bruge en dag på wellness i den lokale spa.
Til dem der foretrækker at spendere deres ferie på campingpladsen, er der her alle fornødenheder i form af butikker, vaskefaciliteter, cykeludlejning og et værksted. Når du bliver sulten, kan du handle i gourmetsupermarkedet på stedet eller reservere bord på den hyggelige campingrestaurant.  

Ferienpark Plötzky Kleiner Waldsee

Syd for Magdeburg i et tæt skovområde ligger Ferieparken Plötzky Kleiner Waldsee. ‘Ferieparken med de 24 søer’ bliver den kaldt, da der ligger 24 krystalklare badevenlige søer i umiddelbar nærhed af campingpladsen, hvor man kan få tilfredsstillet lysten til både at svømme, dykke og fiske. Parken tilbyder campister, og dem der foretrækker et feriehjem, et enormt område, hvor der kan holdes en mindeværdig campingferie.
Til børnene er der kaniner, æsler og ponyer på pladsen, som gerne må klappes. Til dem der ønsker selvforkælelse samt fred og ro, er der et veludstyret wellnesscenter. Til de sportsglade kan der konkurreres på de fire moderne bowlingbaner i det nye bowlingcenter.  Det er altså nemt at finde noget for alle, lige meget præferencerne, på denne skønne campingplads.