Når man er på camping, kan det være rart at komme lidt væk fra campingpladsen. Nogle campingpladser ligger måske ud til stranden, og det er jo rart. Så kan man nemlig ligge sig ned og nyde solen, og samtidig få en dukkert, når det bliver for varmt. For dem hvor der ikke ligger en strand lige ned til campingpladsen, men man måske skal ud og køre en smule, kan det være rart at vide, hvad man skal køre efter. Derfor har vi lavet en liste over strande, som du bare må besøge. Herefter er det op til dig at finde den strand, som ligger tættest på dig/jer, eller bare den I helst vil være på.

  • Rågeleje Strand 
  • Vejby Strand
  • Tisvildeleje Strand
  • Asserbo Strand
  • Liseleje Strand
  • Hald Strand

Selvfølgelig er der flere strande end lige disse, men det er altså de mest populære eller “anerkendte”. 

Sådan kommer I til at bo tæt på stranden

Måske er det ikke alle campingpladser, som ligger ned til stranden, som har plads i år. Derfor kan det være, at I skal droppe camping i år, og i stedet finde et af de mange lækre badehoteller på Sjælland. Der er ekstremt mange dejlige badehoteller på Sjælland, og det bedste ved dem er, at de er autentiske, hyggelige og ligger ud til nogle helt fantastiske strande. Nogle af dem ligger endda ud til en af de strande, som er nævnt på denne liste. 

Hvis man gerne vil så tæt på stranden, som overhovedet muligt, jamen så kan et ophold på et badehotel på Sjælland altså være en helt fantastisk idé. Der er ingen tvivl om at langt de fleste badehoteller ligger i Nordsjælland, det er her, hvor der er de bedste strande. 

Kender man til Nordsjælland ved man også, at de er kendt for deres ekstreme luksus. Det er altså ingen undtagelse, når man besøger nogle af disse helt fantastiske badehoteller.Hvad end i vælger badehotel eller camping, er der nogle fantastiske strande at komme efter på hele Sjælland. Det er selvfølgelig bare op til jer, hvordan i helst vil overnatte. Er man i øvrigt til spa og behandlinger, findes der også mange spahoteller og så videre langs kysten, hvor det er muligt at hoppe ind og få nogle behandlinger.