Skal du på camping, og vil du gerne forblive online, så du kan tjekke mails, nyheder og se sport undervejs på din ferie, kan du her få et par tips til, hvordan det kan lade sig gøre uden de store problemer.

Dog er det også vigtigt at sige, at det jo også er en god idé at holde ferie, når du nu endelig er kommet på camping. Husk at koble af engang imellem og være helt offline – det er kun sundt for dig.

Brug nettet på din mobil

Hvis du gerne vil være på nettet, er den nemmeste vej jo via din mobil. Her har du 4G eller måske endda 5G dækning, så du har lynhurtigt net lige ved hånden. Har du endda fri data på din mobil, er der jo ingen grænser for, hvor meget du kan streame via mobilen.

Er du i tvivl om, hvor godt mobilnettet er på den campingplads, du skal bo på, kan du jo altid se TDC mobildækningher og finde ud af, hvor godt et signal du kan forvente at have, når du kommer frem og checker ind på den pågældende campingplads.

Vælg en campingplads med WiFi

Hvis du ikke har net på din mobil, eller hvis du ikke har mere data tilbage i din månedlige pakke, kan du også vælge at reservere en plads på en campingplads med WiFi inkluderet. Der er flere og flere pladser, der sørger for at have internet frit tilgængeligt for deres gæster.

Det er som regel meget nemt at koble sig på, og hvis der er nogle problemer med at komme online, kan du bare spørge i receptionen, hvor der tit er god hjælp at hente, hvis du har problemer med en service på pladsen, som WiFi jo også er.