Selvom campingferier er betydeligt billigere end et hotelophold, så er det jo stadigvæk en større udgift som mange ganske enkelt ikke har råd til. Alligevel findes der dog en række forskellige måder, at gøre jeres næste campingferie en hel del billigere. 

Gå efter de gratis glæder

Det lyder måske nemmere sagt end gjort, men ikke desto mindre er det stadigvæk muligt at finde gratis aktiviteter på campingferien. Gå f.eks. efter gratisdagene på kunstmuseerne, hvilket typisk er én gang ugentligt. Desuden vil langt de fleste naturoplevelser også kunne opleves helt kvit og frit. En anden god idé kunne også være at pakke cyklerne med i campingvognen. Det er gratis, og ikke mindst en fantastisk måde at opleve naturen på.

Spar op i forvejen

Selvom det her skal handle om at spare penge, så kunne i også prøve at spare lidt af jeres ekstra indkomst op. Her tænkes der især på jeres boligstøtte, der jo på mange måder er en portion ekstra penge i det månedlige budget. Ved f.eks. at lægge jeres boligstøtte til side i 2-3 måneder, så vil i nu været nået langt hen ad vejen, når det kommer til at dække jeres omkostninger på campingferien. Boligydelse kan på denne måde nu overføres til jeres anden bolig – nemlig campingvognen.

Pas godt på jeres udstyr

At købe nyt campingudstyr hvert eneste år kan være en rigtig stor omkostning. Så hvorfor ikke genanvende al det god udstyr, som i allerede ejer? Ved at passe ordentligt på jeres grej kan i nu bruge det igen, og samtidigt spare en masse penge i processen.

Tag et mindre lån

Uanset hvor meget man end sparer, så opdager man ofte at det ganske enkelt ikke er nok til at give jer en ordentlig campingferie. I kunne derfor også overveje, at tage et online lån til at dække jeres ferieudgifter. Lån penge hurtigt, så i trods alt ikke behøver at leve af vand og brød på campingferien.